Diari Més

Professors d'un institut de Tortosa inicien quatre dies de dejuni en solidaritat amb els presos

Els docents han convocat l’acció els dies 12, 13, 14 i 17 de desembre i no ingeriran aliments sòlids de les 8h a les 20h

Imatge d'arxiu de l'Institut Dertosa.

Imatge d'arxiu de l'Institut Dertosa.Agora.xtec.cat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Professors de l’Institut Dertosa, de Tortosa, comencen aquest dimecres 12 de desembre quatre dies de dejuni en solidaritat amb Jordi Turull, Josep Rull, Jordi Sànchez i Joaquin Forn, els presos independentistes que estan en vaga de fam a la presó de Lledoners. L’acció es duu a terme els dies 12, 13, 14 i 17 de desembre, durant els quals els docents no ingeriran aliments sòlids entre les 8h i les 20h.

En un comunicat, els mestres conviden a tot el claustre de l’institut, a les famílies dels alumnes i als veïns del municipi que ho vulguin a sumar-se a la seva acció. També animen a altres centres educatius de l’Ebre a tirar endavant iniciatives com aquesta.

Aquesta iniciativa es fa en el marc de les Jornades de Solidaritat amb els Presos Polítics que es realitzen a l’institut. Dins d’aquestes jornades, es faran sis sessions de cinefòrum al voltant de pel·lícules i documentals relacionats en la defensa de les llibertats i la lluita pacífica pels drets civils. Les sessions es daran els dies del dejuni entre les 15h i les 20h. L’objectiu de tot plegat és mostrar la seva solidaritat i suport als presos independentistes empresonats.

tracking