Diari Més

Els CDR aixequen el tall a l'AP-7 a l'Ampolla després de 15 hores de bloqueig

La circulació ja està reestablerta en ambdós sentits en aquest tram de l'autopista, segons Interior

Les barreres per impedir que els vehicles circulessin en el tall de carretera fet pels membres del CDR a l'AP7 a l'altura de l'Ampolla.

Els CDR aixequen el tall a l'AP-7 a l'Ampolla després de 15 hores de bloqueigACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centenar de membres dels CDR que van tallar l'AP-7 a l'altura de l'Ampolla durant més de 15 hores van acordar amb els Mossos d'Esquadra aixecar el bloqueig ahir a la nit, segons han comunicat fonts properes als concentrats. Des del Departament d'Interior han confirmat que la via ja està oberta al trànsit en ambdós sentits. Al voltant de les set del matí d'aquest dissabte, un grup de persones van tallar l'autopista per reclamar l'alliberament dels polítics processats per l'1-O i en règim de presó preventiva i per la implementació de la república. La circulació va estar interrompuda des de llavors i els vehicles es van desviar per l'N-340. Durant la protesta es van viure moments de tensió entre un grup dels CDR i els conductors aturats.

En tota la jornada, els Mossos no van fer cap acció per intentar desallotjar els concentrats a la calçada de l'autopista. Fonts d'Interior han explicat que un grup d'interlocutors de la policia va negociar durant tota la tarda amb els concentrats. Tot i haver decidit en assemblea que farien nit a l'autopista, els manifestats van acordar al final que marxarien abans de les dotze.

tracking