Diari Més

Successos

Bolca un camió després de sortir-se de l'AP-7 a Freginals

Dos persones han resultat ferides lleus aquest matí en dos accidents a l'N-340 a l'Ampolla i l'Aldea

Pla detall de les ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

SEM, ambulancia, emergències, successosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camió ha bolcat aquesta matinada de dijous a l'AP-7 al terme municipal de Freginals. L'accident s'ha produït passades la 1 de la matinada al punt quilomètric 335 en sentit Barcelona. El camió, que transportava paqueteria, hauria quedat bolcat després de sortir-se de la via.

Com a conseqüència de l'accident, el conductor ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat amb ambulància fins a l'Hospital d'Amposta.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat tres dotacions de Bombers de la Generalitat, SEM i Mossos d'Esquadra.

Dos més, a l'Ampolla i l'Aldea

Dos accidents més han tingut lloc aquest matí a l'N-340. Un d'ells s'ha produït a les 10.10 hores, quan han topat una furgoneta i un turisme. L'accident ha estat al quilòmetre 1097 en sentit València i una persona ha resultat ferida lleu. Els Bombers s'han desplaçat amb dues unitats per netejar la calçada i desconnectar les bateries dels vehicles.

Uns minuts després, a les 10.28 hores, i a la mateixa via dos vehicles han patit un accident a l'Aldea. En aquest, dos turisme han col·lidit per encalç al quilòmetre 1083. Un desl ocupants ha resultat ferit lleu i l'han traslladat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

tracking