Diari Més

Successos

Un camió que transportava porcs bolca a Benifallet

El vehicle pesant transportava 210 animals, alguns dels quals han mort a conseqüència de l'accident

Imatge del camió que transportava porcs bolcat a la N-230B.

Un camió que transportava porcs bolca a BenifalletBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camió que transportava porcs ha bolcat, la matinada d'aquest divendres 16 de novembre, a Benifallet. L'accident s'ha produït a la N-230B i alguns dels animals que transportava, un total de 210, han resultat morts com a conseqüència de l'accident. Per la seva banda, el conductor ha resultat ferit menys greu.

El sinistre ha tingut lloc a la 1.49h al punt quilomètric 20 de la N-230B, a l'alçada de Benifallet, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Per causes que es desconeixen, un camió que transportava bestiar, concretament 210 porcs, ha patit una sortida de via i ha quedat bolcat al lateral de la via.

Com a conseqüència del succés alguns dels porcs han mort, mentre que altres han quedat ferits. No ha transcendit la xifra exacta dels animals afectats. Per altra banda, el conductor del camió i únic ocupant del vehicle ha resultat ferit menys greu i ha estat evacuat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. En el lloc hi han actuat dues dotacions dels Bombers i una ambulància del SEM, així com també els Mossos d'Esquadra.

Pel que fa a l'afectació viària, el Servei Català de Trànsit ha informat que la carretera 230-B es troba tallada en ambdós sentits entre els quilòmetres 18 i 26, ja que s'estan duent a terme les tasques de retirada del camió bolcat.

tracking