Diari Més

Successos

Troben sana i estàlvia la propietària del vehicle enfonsat al pas de barca de Benifallet

Els forts aiguats han arrossegat el vehicle que es trobava aparcat en un finca propera a un barranc

Els Bombers es troben rastrejat la zona.

Troben un cotxe enfonsat a l'Ebre sense cap ocupant a BenifalletBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat han activat un dispositiu de recerca per trobar la propietària d'un cotxe que s'ha quedat encallat al pas de la barca de Benifallet amb els vidres baixats. Segons les primeres informacions, el vehicle hauria baixat per riu Ebre fins que s'ha quedat aturat al municipi del Baix Ebre.

El cotxe es trobava aparcat a una finca propera a un barranc, situada en l'encreuament de la comarcal 12 i la 43, i els forts aiguats l'han arrossegat riu avall, segons han apuntat fonts policials. Els Mossos d'Esquadra han tardat en contactar amb la propietària que es trobava fora del municipi, per la qual cosa han mantingut el dispositiu actiu. El vehicle, que no compta amb els permisos de circulació, es trobava en desús aparcat a la finca.

Nou dotacions terrestres i l'helicòpter de Bombers estan treballant en la recerca juntament amb diverses patrulles de Mossos d'Esquadra. Finalment, el cos policial ha pogut parlar amb la propietària que es trobasana i estàlvia i s'ha desactivat la recerca.

El vehicle ha quedat enfonsat al pas de barca del riu Ebre a Benifallet.

Troben un cotxe enfonsat a l'Ebre sense cap ocupant a BenifalletBombers

tracking