Diari Més

Protesta

Els CDR bolquen fems a set jutjats contra l'actuació de la justícia

El jutjat de Gandesa ha estat un dels afectats aquesta matinada

Els

Els CDR bolquen fems a set jutjats contra l'actuació de la justíciaCDR la Garriga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els autodenominats Comitès de Defensa de la República (CDR) han bolcat, aquesta matinada, fems i escombraries a les portes de set jutjats catalans per denunciar les últimes sentències de la justícia espanyola, entre ells el de Gandesa.

Aquests actes tenien per objectiu protestar contra decisions judicials relatives a les hipoteques, els desnonaments, la llibertat d'expressió, l'independentisme i la violència masclista, i han tingut lloc als jutjats de Granollers i Manresa (Bages), Gandesa (Terra Alta), Solsona (Solsonès), i a Figueras, Sant Feliu de Guíxols i Santa Coloma de Farners (Girona).

Amb aquesta actuació, els CDR han volgut denunciar que la justícia espanyola és «una merda», segons han informat els membres de la mateixa organització a través del seu compte oficial de Twitter.

El perfil de Twitter de CDR Catalunya publica fotos i fins a un vídeo de les accions reivindicatives portades a terme en set jutjats de Catalunya, recollides sota l'etiqueta «#QuinaMerdaDeJusticia».

Sobre els fems dels jutjats de Figueres, els CDR han clavat una creu groga de fusta en la qual es podia llegir «Justícia» i, a Santa Coloma de Farners, han posat una pancarta amb del lema «Justícia de Merda».

Els primers treballadors a arribar han estat els que han advertit de la situació i les brigades municipals s'han encarregat de netejar les portes.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar als autors d'aquestes accions.

tracking