Diari Més

Successos

Detenen tres germans ampostins per tenir una plantació de marihuana a Alcanar

Els Mossos i la Policia Local d'Alcanar van intervenir més de 80 plantes i no es descarten més detencions

Pla general de les plantes trobades a l'interior d'un xalet a Alcanar.

Detenen tres germans ampostins per tenir una plantació de marihuana a AlcanarMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat, tres homes, de 20, 25 i 38 anys i veïns d'Amposta, com a presumptes responsables d'una plantació de marihuana cultivada a l'interior d'un xalet d'Alcanar (Montsià). Dins de la casa es van intervenir 82 plantes i els elements de reg, il·luminació i climatització per cultivar-les. Les finestres tapades de l'immoble, l'olor de cànnabis que se sentia de vegades, i les màquines d'aire que sempre estaven en funcionament van aixecar les sospites.

El dia 31 d'octubre, els agents van accedir al xalet, ubicat a Alcanar Platja, amb una ordre judicial. La investigació va servir per relacionar tres germans d'Amposta amb l'activitat delictiva. Que van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.Dos dels tres detinguts ja tenien antecedents per delictes de la mateixa tipologia.

Després de declarar en seu policial, van quedar en llibertat i resten pendents de ser citats per comparèixer davant del jutjat competent quan siguin requerits. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

tracking