Diari Més

Successos

Rescaten un tripulant d'un veler avariat al Delta de l'Ebre

La Salvamar Fomalhaut ha remolcat lentament l'embarcació, ja que hi havia ones de fins tres metres i vents d'uns 40 nusos

La Salvamar Fomalhaut ha remolcat el veler fins al port de l'Ametlla de Mar.

Rescaten un tripulant d'un veler avariat al Delta de l'EbreSalvament Marítim

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tripulant d'un veler ha estat rescatat aquest matí al Delta de l'Ebre. Pocs minuts passades les vuit del matí, el centre de Salvament Marítim de Tarragona ha rebut un mayday d'una embarcació amb el nom Althea, que es trobava avariada a prop del far del Fangar. El pesquer Ciroag, que estava per la zona, s'ha apropat al veler, ja que el seu únic tripulant havia llençat bengales per alertar que tenia problemes.

El centre de Salvament Martítim ha demanat a la tripulació del Ciroag que es quedés a les proximitats del veler fins que arribes la Salvamar Fomalhaut. Quan els tripulants de Salvament han arribat a la zona han trobat al navegant molt nerviós i han procedit a remolcar lentament el veler fins el port de l'Ametlla de Mar, ja que les condicions metereològiques eren molt dolentes. Concretament, hi havia vent d'entre 40 i 42 nusos del nord-oest i ones de fins a 3 metres d'alçada. El tripulant es troba sa i estalvi.

tracking