Diari Més

Successos

Detinguts quatre membres d'un grup que robava a les àrees de servei de l'AP-7

Els arrestats, un d’ells menor i tots interceptats al Baix Ebre, es dedicaven a robar diners i objectes de l’interior dels vehicles

La Guàrdia Civil va poder detenir els presumptes lladres i intervenir diners i aparells electrònics, entre d'altres.

Detinguts quatre membres d'un grup que robava a les àrees de servei de l'AP-7Guàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut quatre membres d’un grup criminal dedicat a robar diners i objectes de l’interior de vehicles estacionats a les àrees de servei o circulant per l’AP-7. Els arrestats van ser interceptats al Baix Ebre i són un menor i tres homes d’entre 27 i 49 anys, nacionalitat xilena i amb antecedents policials. Se’ls investiga per la possible implicació en altres robatoris comesos en àrees de servei de València, Tarragona i Castelló.

Els fets es remunten a dimarts a la tarda, quan agents de la Patrulla Fiscal Territorial de l’Ametlla de Mar realitzaven el servei de resguard fiscal en l’àrea de servei Baix Ebre, sentit sud de l’autopista AP-7. Els policies van observar com dos individus corrien en direcció a un cotxe que es trobava estacionat amb dos ocupants al seu interior. Aquest fet va aixecar les sospites dels agents, que es van dirigir a ells amb la finalitat d’identificar-los. Els homes, però, van fer cas omís als senyals dels agents i van fugir a gran velocitat per l’àrea de servei en direcció València. En aquell moment una persona va sol·licitar l’auxili dels agents perquè moments abans havia patit un robatori per part de dos individus.

Els agents van sospitar que els lladres podrien ser els ocupants del vehicle que havia fugit moments abans, motiu pel qual van iniciar un seguiment del cotxe. El turisme va intentar abandonar la carretera a la sortida de Tortosa però no ho va poder fer en trobar-se bloquejat per altres turismes i finalment va ser interceptat per la Guàrdia Civil. Després de la identificació dels ocupants es va procedir al registre del vehicle, on es van localitzar dispositius electrònics, de telefonia i una cartera amb diners i documentació d’una dona.

La Guàrdia Civil va detenir els identificats, entre ells un menor d’edat, per la seva presumpta participació en els suposats delictes de robatori amb força, furt i pertinença a organització criminal. Se’ls investiga per la possible implicació en altres robatoris comesos en àrees de servei de València, Tarragona i Castelló. Un cop prestin declaració en dependències policials passaran a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tortosa.

tracking