Diari Més

Prop de mil persones pugen el cim del Montcaro per demanar l'alliberament de Carme Forcadell

Els participants donen l'escalf a la família de l'expresidenta del Parlament i la seva parella titlla de «mala gent i cruels» aquells que demanen penes exemplars pels presos polítics

Els participants en l'ascensió al cim del Montcaro als Ports de Tortosa-Beseit per reclamar l'alliberament de Carme Forcadell i de la resta dels presos polítics.

Prop de mil persones pugen el cim del Montcaro per demanar l'alliberament de Carme ForcadellACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop d'un miler de persones han pujat al cim de Montcaro, als Ports de Tortosa- Beseit, aquest dissabte al matí per reclamar la llibertat de l'expresidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell i de la resta de presos polítics. Els participants han tenyit de groc i d'estelades el cim escollit per Forcadell i molts d'ells han culminat l'ascensió amb crits de «llibertat presos polítics».

La família de l'expresidenta, encapçalada per la seva parella, ha rebut l'escalf dels assistents, els quals han dedicat un minut de silenci a Forcadell. Amb tot, Bernat Pegueroles ha qualificat de «mala gent i cruels», els convocants de la manifestació d'aquest 12 d'octubre per demanar penes llargues i exemplars pels empresonats. «Són gent que té odi, amb un esperit de venjança», ha afirmat Pegueroles. A més, ha llegit emocionat una carta de l'expresidenta del Parlament en la qual ha fet referència al cim, on ella anava durant la seva adolescència.

tracking