Diari Més

La Joventut Nacionalista de Catalunya aprova una moció en suport als mossos investigats per l'1-0

Els membres de l'organització insten el Parlament de Catalunya a reobrir la comissió d’investigació sobre les càrregues policials del referèndum, suspesa pel Tribunal Constitucional

El primer Consell Nacional de la JNC del nou curs polític

La Joventut Nacionalista de Catalunya aprova una moció en suport als mossos investigats per l'1-0JNC Amposta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Joventut Nacionalista de Catalunya ha celebrat el seu primer Consell Nacional del curs polític 2018-2019, aquest dissabte a Amposta i ha aprovat quatre mocions, entre elles, una a favor dels agents dels Mossos d'Esquadra investigats per l’1 d’octubre i també en suport del conseller empresonat Joaquim Forn i del major Josep Lluís Trapero.

A més, també han instat el govern a recórrer les resolucions judicials i han demanat la reobertura de la comissió d’investigació sobre les càrregues policials de l'1-O, suspesa pel Tribunal Constitucional, el dia 16 de gener. La diputada de Junts per Catalunya i presidenta del Partit Demòcrata a les Terres de l’Ebre, Mònica Sales, ha afirmat que «som aquí perquè creiem en la democràcia i perquè creiem en el moment històric que vivim, i el defensem amb coratge i força». Finalment, els joves independentistes han desplegat una pancarta a favor de la llibertat dels presos polítics al pont Penjant d'Amposta.

tracking