Diari Més

Successos

S'incendia completament el menjador i la cuina d'una casa a Gandesa

En el moment de l'incendi hi havia una dona dins de l'habitatge, la qual ha resultat il·lesa i ha passat la nit fora del domicili

L'arquitecte municipal haurà de fer una valoració de l'estat de la casa després que s'hagi incendiat.

S'incendia completament el menjador i la cuina d'una casa a GandesaBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat, la matinada d'aquest divendres 14 de setembre, en un incendi d'habitatge a Gandesa. El foc ha cremat completament el menjador i la cuina de l'habitatge, mentre que la resta del domicili ha quedat afectat per fum. En el moment de l'incendi hi havia una dona a dins, la qual ha resultat il·lesa.

El foc s'ha declarat a les 3.08h de la matinada a l'habitatge situat al número 2 del carrer d'Horta. Es tracta d'una casa de planta baixa i dos pisos. Les flames han cremat totalment el menjador i la cuina, situats al primer pis, mentre que també han quedat afectats el sostre i alguna biga. La resta de l'habitatge ha quedat afectat pel fum. El foc s'ha extingit a les 3.26h.

L'incendi no ha causat ferits. Tot i així, en el moment del succés hi havia una dona dins de la casa. Aquesta persona ha resultat il·lesa i ha passat la nit fora de l'edifici. L'arquitecte municipal haurà de visitar el domicili per valorar els danys i decidir si la casa està habitable.

tracking