Diari Més

Solidaritat

Tortosa recull 6.500 quilos d'aliments durant les festes de la Cinta

Els tres actes on els ciutadans han pogut fer aquesta aportació solidària han estat la Festa del Xiquet de l’HTVC, l’ofrena de la Cinta i el concert de final de festes dels Quicos

Imatge d'alguns dels aliments recollits durant les festes de la Cinta de Tortosa.

Tortosa, banc d'aliments, festes de la CintaBanc d'Aliments

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 6.500 quilos. Aquesta és la quantitat d’aliments que s’han recollit a Tortosa durant les festes de la Cinta en el marc de la campanya la Fam no fa Vacances. Aquesta aportació solidària dels tortosins va en benefici del Ban d’Aliments, el qual podrà seguir donant de menjar a aquells qui més ho necessiten.

Els actes de la festa en els quals s’han recollit aliments han estat la Festa del Xiquet de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, a l’Ofrena a la Mare de Déu de la Cinta i el concert de de festa dels Quicos. «Gràcies a la solidaritat de molts tortosins i tortosines el Banc dels Aliments podrem seguir ajudant aquells que més ho necessiten» ha exposat el portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, afegint que «transformarem els donatius econòmics en aliments, fet que ens permetrà haver recollit un total de 6.500 quilos en només tres dies».

Des del Banc dels Aliments han recordat també, que malgrat repartir més de 500.000 quilos l’any, només poden cobrir una menjada diària dels que més ho necessiten. En aquest sentit Ologaray ha conclòs que «tornarem a necessitar l’ajuda de tothom a finals d’any, on es durà a terme la 10a edició del Gran Recapte».

tracking