Diari Més

Denuncien Arcadi Espada per ruixar d'esprai un llaç groc

Han denunciat set persones més

El llaç, després de la pintada.

Denuncien Arcadi Espada per ruixar d'esprai un llaç grocACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de l'Ametlla de Mar ha identificat vuit persones aquesta dissabte a la matinada per ruixar amb esprai el llaç groc metàl·lic situat a la rotonda de l'entrada del municipi.

L'alcalde, Jordi Gaseni, ha confirmat que entre els membres d'aquest grup hi ha el periodista Arcadi Espada, un dels fundadors de la plataforma Ciutadans de Catalunya, promotora de Cs.

Segons el batlle, la policia ha denunciat administrativament el grup, format per quatre vehicles, dos dels quals han fugit. «No permetrem que hi hagi aquest tipus de vandalisme de cara als nostres símbols i mobiliari urbà. Estem indignats», ha condemnat Gaseni. Des del consistori asseguren que estudiaran quines mesures emprendre i si se sumen a la denúncia administrativa per evitar que aquests fets tornin a succeir.

Segons ha detallat el batlle, els Mossos d'Esquadra han avisat la Policia Local de l'Ametlla de Mar en veure que quatre vehicles estacionaven a la rotonda d'entrada del municipi i començaven a «embrutar» aquest espai.

«A l'Ametlla de Mar no permetrem que hi hagi aquest tipus de vandalisme de cara als nostres símbols i mobiliari urbà; estem indignats. Aquests fets no poden ocórrer, han de respectar la simbologia que un poble ha escollit democràticament», ha condemnat l'alcalde.

tracking