Diari Més

Els Catarres i Doctor Prats, principals actuacions musicals de festes de la Cinta de Tortosa

La festa major, que s'allargarà cinc dies a partir del pròxim 31 d'agost, escalfarà motors ja aquest dissabte amb el pregó

Els Catarres portaran la seva música pop-folk el pròxim 15 de juliol al pàrquing de la Bòbila.

Els Catarres actuaran com a plat fort musical de la Festa Major de CalafellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actuació dels Catarres, Doctor Prats i els concerts del concurs Ebremusik són els principals ganxos musicals de les festes majors de la Cinta de Tortosa d'aquest 2018, que tindran lloc entre el pròxim 31 d'agost i el 4 de setembre. El regidor de Festes de l'Ajuntament de Tortosa, Domingo Tomàs, ha presentat aquest dimecres al matí el programa d'actes que, com ja és habitual, tindrà un primer cap de setmana anticipat aquests pròxims dissabte i diumenge. Serà amb motiu de la programació de pubilles i pubilletes, el pregó de festes, que enguany va a càrrec de la professora i fundadora de la primera escola de dansa a Tortosa, Anna Maria Bel, i el concert Ebremusik 2018. Aquest diumenge també tindrà lloc, com a preludi, la tradicional Trobada de Gegants. Formalment, el gruix de les festes arrencarà divendres 31, amb l'actuació a la nit de Doctor Prats. Els Catarres ho faran diumenge, al parc municipal.

El programa nocturn es complementarà amb les actuacions de DJ, animació i música electrònica, però també amb les orquestres de ball Pensylvania i Nueva Alaska. També tornarà el circuit de penyes i les propostes d' El Parc es Mou, amb sessions tematitzades i efectes. Dins de l'oferta musical dels dies festius destaca també una nova edició del festival Ebre Terra de Vent i el concert de la Banda Municipal de música de Tortosa. El programa es complementa amb el ja tradicional Cosso Iris, caminades solidàries, castellers i bestiari, així com els actes religiosos.

tracking