Diari Més

Demanen una «autoinculpació» col·lectiva per la retirada de llaços grocs

La Asociación por la Tolerancia vol solidaritzar-se amb les persones identificades pels Mossos a la Ribera d'Ebre el passat cap de setmana

Imatge de tanca de la carretera en direcció a Mas Enric guarnida amb llaços grocs.

Demanen una «autoinculpació» col·lectiva per la retirada de llaços grocsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaAsociación por la Tolerancia ha fet una crida a les persones que han retirat simbologia partidista ha «autoinculpar-se» davant els Mossos d'Esquadra el dijous 6 de setembre a les 18.30 hores. La convocatòria arriba després que el cos policial identifiqués a 14 persones a la Ribera d'Ebre per retirar llaços i símbols independentistes de l'espai públic i edificis oficials.

En solidaritat amb aquestes persones, l'entitat proposa als seus simpatitzants i a tots aquells que consideren que l'espai públic no ha de ser un altaveu de la propaganda partidista a que «realitzin un exercici d'autoinculpació declarant davant de la policia autonòmica haver realitzat les mateixes accions». Inviten tant a persones que han retirat alguna vegada la simbologia independista com als que no ho han fet, però ho han pensat algun cop.

Tanmateix, asseguren que «extendran la seva solidaritat a tots aquells que en un futur siguin identificats i acoquinats per la policia autonòmica i per la Generalitat».

Finalment,insten a acudir «proveïts del seu DNI i, si ho consideren oportú, del material que hagin retirat dels espais públics a la comissaria central de la policia autonòmica» situada en el número 319-321 de laTravesseradels Corts 319-321 de Barcelona «per ser degudament identificats de forma solidària».

tracking