Diari Més

Medi Ambient

Denuncien un caçador per disparar per sobre dels cables d'una línia elèctrica al Baix Ebre

Els Agents Rurals estan duent a terme inspeccions de caça en motiu de l'inici de la mitja veda

Els Agents Rurals estan duent a terme inspeccions de caça en motiu de l'inici de la mitja veda.

Denuncien un caçador per disparar per sobre dels cables d'una línia elèctrica al Baix EbreAgents Rurals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Agents Rurals del Baix Ebre han denunciat a un caçador per disparar per sobre dels cables d'una línia elèctrica abatent 4 tórtores turques i 8 coloms. L'home no tenia permís per caçar en l'àrea privada de caça, on no està autoritzada la caça de la tórtora turca.

Els agents estan duent a terme inspeccions de caça per tot el territori en motiu de l'inici de la mitja veda ahir diumenge. En aquestes revisa documentació, espècies, armes i capacitat de càrrega.

Mitja veda de caça

La mitja veda de caça es desenvoluparà entre el 15 d’agost i l’11 de setembre a la demarcació de Lleida i la comarca del Solsonès, on seran hàbils tots els dijous, dissabtes, diumenges i festius. A Girona, la temporada començarà el 19 d’agost, a diferència d’anys anteriors en què començava abans. Durarà fins al 9 de setembre i es podrà caçar dijous, dissabtes, diumenges, i en aquest cas, festius no locals.

A la demarcacions de Barcelona i Catalunya central seran hàbils el 19, 26 i 29 d’agost i 2 de setembre. Mentre que a Tarragona i Terres de l’Ebre, es podrà caçar el 19 i 26 d’agost i el 2 i 9 de setembre.

tracking