Diari Més

Successos

Un camió cau per un terraplè de deu metres a Benifallet i el conductor en surt il·lès

Els Bombers han actuat per desconnectar la bateria i aturar la fuita de gasoil

El camió ha patit la sortida de via a la C-12 al seu pas per Benifallet.

Un camió cau per un terraplè de deu metres a Benifallet i el conductor en surt il·lèsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camió que transportava electrodomèstics ha caigut per un terraplè de deu metres a Benifallet, la matinada d'aquest dimecres, i el conductor ha resultat il·lès. El sinistre s'ha produït prop de les 5 de la matinada a la C-12, al punt quilomètric 41, on el vehicle pesant ha patit una sortida de via.

Una dotació dels Bombers s'han traslladat a l'indret i han procedit a desconnectar la bateria, a més d'aturar la fuita de gasoil. Els Mossos han gestionat una grua per tal de poder retirar el vehicle.

Per altra banda, durant el matí hi ha hagut tres accidents de trànsit més, tots lleus. A les 6.31h, a Roquetes, dos vehicles han xocat al Raval de Cristo i dues persones han resultat ferides lleus. Per altra banda, al Perelló, un vehicle ha patit una sortida de via al quilòmetre 305 de l'AP-7 i el conductor ha resultat ferit lleu. En ambdós casos els Bombers s'han traslladat fins el lloc per fer la desconnexió de la bateria.

Per últim, un cotxe i una moto han xocat prop de les 10 del matí a la N-340 al Vendrell, al punt quilomètric 1.188. Una persona ha resultat ferida lleu.

tracking