Diari Més

Animal, Jarabe de Palo, Maldita Nerea i Los Secretos actuaran a la Festa Major d'estiu d'Ascó

Tots els concerts són gratuïts i es duran a terme entre els dies 15 i 19

Maldita Nerea presentarà els temes del seu últim disc Bailarina.

Animal, Jarabe de Palo, Maldita Nerea i Los Secretos actuaran a la Festa Major d'estiu d'AscóCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La música serà una de les principals protagonistes de la Festa Major d’estiu d’Ascó. El municipi de la Ribera d’Ebre ha programat diversos concerts gratuïts des del dimecres 15 i fins al diumenge 19. El primer dels caps de cartell en actuar serà Animal, el dijous 16 a la mitjanit a la Carpa, en una actuació que servirà per presentar el seu darrer disc d’estudi La melodia del foc, que inclou temes com Si tot va bé. La Festa Bacanali i la música de diversos dj’s clourà la jornada.

L’endemà divendres, serà el torn d’una de les formacions més destacades del panorama pop rock espanyol, Jarabe de Palo. Pau Donés i els seus arribaran a Ascó amb la gira que celebra els 20 anys de trajectòria a sobre dels escenaris, una carrera que els ha convertit en una referència consolidada ja des dels inicis amb el mític La Flaca. La nit del divendres acabarà amb la festa remember a la plaça del Casal amb l’actuació de Los Diablos, que de ben segur oferiran algunes de les cançons que els van dur a la fama a la dècada dels 70 com Un rayo de sol o La Paloma Blanca.

Els altres dos caps de cartell de la Festa Major d’estiu d’Ascó actuaran dissabte a la nit a la Carpa. Es tracta de Maldita Nerea i Los Secretos. Els primers porten més de 15 anys a sobre els escenaris i molts números 1 a les llistes nacionals. Ara, presentaran les cançons del seu darrer disc d’estudi, Bailarina, i repassaran alguns dels temes que els han convertit en una de les bandes de pop imprescindibles del panorama espanyol com Cosas que suenan a... o El Secreto de las Tortugas, que els va catapultar a la fama. Los Secretos, per la seva banda, duran la seva gira d’aniversari Una vida a tu lado, en la qual repassaran els temes que han fet d’ells una de les bandes amb més solera, gràcies a cançons com Déjame o Pero a tu lado, que dóna nom a aquesta gira. La nit es tancarà amb la sessió dels djs Blanca Ross i Sergio Verdoy.

A aquests concerts, cal sumar-hi les actuacions de diverses orquestres. La primera serà l’Orquestra Tangara, que pujarà a l’escenari de la plaça del Casal el dimecres 15 d’agost en el primer concert de la Festa Major. La seguirà l’Orquestra Costa València que actuarà el pròxim dijous al Casal Municipal. Divendres serà el torn de l’Orquestra Isaura, que oferirà un concert de tarda i un de nit. Aquesta fórmula la repetirà l’Orquestra Selvatana el dissabte. Diumenge, últim dia de concerts, es podrà gaudir del grup Malambo’s i de l’Orquestra Himalaya.

Teatre amb ‘El Llibertí’

Ara bé, les propostes de la Festa Major d’Ascó també tenen espai per al teatre. I és que el Casal Municipal acollirà el diumenge 19, a partir de les 7 de la tarda l’obra El llibertí d’Eric-Emmanuel Schmitt, un vodevil filosòfic sobre l’ètica dirigida per Joan Lluís Bozzo i protagonitzada per Abel Folk, Àngels Gonyalons, Annabel Totusaus, Clara Moraleda, Elena Tarrats i Jan Forrellat.

tracking