Diari Més

Acaba la tancada del moviment veïnal de l'N-340 a la delegació del Govern de les Terres de l'Ebre

Tres membres de la plataforma veïnal han passat la nit a la seu governamental per exigir l'alliberament de l'AP-7 per a tothom

Imatge d'arxiu d'una de les concentracions a l'Ametlla de Mar a l'N-340.

Imatge d'arxiu d'una de les concentracions a l'Ametlla de Mar a l'N-340.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tancada del moviment veïnal per la gratuïtat de l'AP-7 a la delegació del Govern de les Terres de l'Ebre, al Palau Abària de Tortosa, s'ha donat per acabada a primera hora d'aquest dimarts. Tres representants de la plataforma han passat la nit a la seu governamental, sense incidents, aprofitant les hores per informar de les seves reclamacions i de la protesta a través de les xarxes socials. «Els hem fet els números per demostrar que es pot alliberar l'autopista», ha apuntat el portaveu Llorenç Navarro. Després d'atendre els mitjans a primera hora el matí, han sortit de la delegació als volts de les nou de matí, amb les denúncies que mantenen des de fa gairebé tres anys: la trinxada de l'N-340 amb onze rotondes i 66 quilòmetres de doble línia continua, el rebuig a un alliberament parcial de l'autopista, i l'advertència que les concessions de els autopistes es canviaran per un impost universal de carreteres «de per vida».

La plataforma veïnal seguirà amb les seves accions habituals aquest mateix dissabte. Serà el tall de carretera número 205 a l'N-340. Però adverteixen que les sorpreses no s'han acabat mentre no arribi la solució reclamada: la gratuïtat de l'AP 7 per a tothom.

tracking