Diari Més

Successos

Intercepten més de 8 quilos de picada de tabac comprats per Internet a la Ràpita

La picada de tabac es va trobar al magatzem d'una empresa de paqueteria

Els enviaments anaven dirigits a tres persones diferents d'Amposta, Alcanar i l'Ampolla.

Intercepten més de 8 quilos de picada de tabac comprats per Internet a la RàpitaGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Patrulla Fiscal de la Guàrdia Civil de Sant Carles de la Ràpita han intervingut 8,125 quilos de picada de tabac que es trobava en un magatzem d'una empresa de paqueteria i que s'havia adquirit a través d'un portal d'anuncis d'Internet.

Arran de les últimes intervencions practicades per la Guàrdia Civil relacionades amb la prevenció del contraban de tabac, durant la tarda de dimarts en el magatzem d'una empresa de paqueteria es van detectar diferents paquets que, per l'olor que desprenien, podrien contenir tabac d'origen desconegut, per la qual cosa es va procedir a la seva intervenció, informa la subdelegació del Govern.

Els enviaments anaven dirigits a tres persones diferents d'Amposta, Alcanar i l'Ampolla i, com que normalment aquests destinataris són ficticis, després de realitzar diverses gestions es va localitzar els receptors reals.

Una vegada citades al centre de distribució de paqueteria, es va procedir a l'obertura dels paquets en la seva presència i es va descobrir que a l'interior hi havia diverses bosses de plàstic amb picada de tabac sense precintats intracomunitaris ni documentació que emparés el producte.

Per aquest motiu es va procedir a formular autodenúncia a la Llei 12/95 de Repressió de Contraban, per la comercialització i circulació de gèneres estancats, a tres persones d'entre 29 i 59 anys, de nacionalitat romanesa i polonesa, per adquirir aquest producte fora dels canals legals establerts.

tracking