Diari Més

Festa Major

Els Amics de les Arts, plat fort a les Festes Majors d'Amposta 2018

Els actes arrencaran el divendres 10 d’agost i s’allargaran fins al dia 19

Els quatre membres d'Els Amics de les Arts en una imatge promocional.

Els Amics de les Arts donen el tret de la seva nova gira aquest divendres a VallsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Unes festes majors per a tothom, al màxim de participatives i gratuïtes». Així defineix l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, les Festes Majors del 2018, que arrancaran divendres 10 d’agost i s’allargaran fins diumenge 19. «Són unes festes transversals, que garanteixen que tothom tingui possibilitats per gaudir-les», ha dit l’alcalde, tot destacant que «hi ha activitats per a joves, per a gent gran, per a xiquets, per a aquells que els hi agraden els actes taurins, per a qui prefereix concerts de música, entre d’altres».

El Concert dels Amics de les Arts al pavelló 1 d’Octubre el proper 15 d’agost és un dels plats forts de la programació amb l’artista convidat Èric Vinaixa Serà el 15 d’agost a les onze de la nit. Hi haurà, però, més propostes musicals, el concert d’Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet a la plaça de l’Ajuntament el 10 d’agost; el de Fórmula V per al dissabte 18, també al pavelló o el de Roba Estesa, el 19, al pàrquing de les antigues piscines. També hi haurà nits de ball amb orquestres de referència, l’actuació de 80 Principales o una Festa 70-80-90 en benefici de l’Associació de Familiars de Malats d’Alzheimer i l’Associació TDAH.

La plaça de l’Ajuntament tornarà a ser un dels espais de referència de les propostes musicals. A més del concert d’Andrea Motis (divendres 10), hi haurà el pregó de Festes i presentació de les pubilles (dissabte 11 – amb la recuperació d’una gran mascletada) o el concert de bandes (el dimarts 14 ). En aquest espai també s’ha programat el concert acústic de Halldor Mar, presentador del programa Katalonski de TV3 (diumenge 12), la primera trobada de cantadors ciutat d’Amposta: la X Trobada de grups de jota; Amposta Jota Viva 2018 o el concert Dixie Debbie Palfreyman & Friends.

tracking