Diari Més

Tortosa adequa les instal·lacions perquè els exàmens en pista de Trànsit es puguin tornar a fer al territori

Un canvi de normativa va obligar els alumnes a desplaçar-se fins a Tarragona durant 14 mesos per poder examinar-se perquè la pista va quedar inoperativa

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i la cap de Trànsit a Tarragona i l'Ebre, Maria Teresa Gulbenzu, visitant la pista d'exàmen de Tortosa amb representants de les Autoescoles.

Tortosa adequa les instal·lacions perquè els exàmens en pista de Trànsit es puguin tornar a fer al territoriACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tortosa ha adequat els instal·lacions del Camí del Mig per garantir que els exàmens en pista de Trànsit es puguin fer al territori. Un canvi de normativa va deixar-les inoperatives i va obligar durant 14 mesos a desplaçar tots els alumnes ebrencs a fer els exàmens en pista a Tarragona. Des del setembre les proves es tornen a fer a la capital ebrenca i aquest dimarts s'han signat els convenis amb Trànsit i les Associacions d'Autoescoles de Tarragona i l'Ebre, que assumiran el manteniment i la conservació de les instal·lacions, una pista normativa, amb tanca de seguretat, i un magatzem amb aules, despatxos i serveis per a professors, examinadors i alumnes. El consistori ha invertit 78.000 euros. Mensualment, de mitjana, entre permisos de motocicleta i carnets professionals, s'examinen en pista a les Terres de l'Ebre unes 130 alumnes.

tracking