Diari Més

Detingut per intentar subornar amb 200 euros un policia per evitar una sanció de pesca

L’home, de nacionalitat xinesa, va ser enxampat pescant cranc blau sense autorització a Amposta

L'home va intentar insistentment que l'agent es quedés amb els bitllets, motiu pel qual va ser arrestat.

Detingut per intentar subornar amb 200 euros un policia per evitar una sanció de pescaGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrida Civil ha detingut un home de 35 anys, nacionalitat xinesa i amb residència a Castelldefels per un delicte de suborn a Amposta, el qual va cometre per intentar eludir una sanció administrativa en matèria de pesca. L’home va ser enxampat pescant cranc blau sense autorització i, en comunicar-li que seria denunciat per cometre una infracció, va posar a la butxaca d’un agent 200 euros tot insistint que els acceptés i s’oblidés dels fets.

Els fets es remunten al matí del dia 28 de juliol a la zona coneguda com a Canal de la Gaita, del terme municipal d’Amposta. Una patrulla del SEPRONA que realitzava serveis de protecció del medi ambient al parc natural del Delta de l’Ebre va enxampar una persona pescant cranc blau sense les corresponent autorització.

En el moment de comunicar-li a l’infractor que seria denunciat, aquest es va dirigir a un dels agents i li va posar a la butxaca dels pantalons 2 bitllets de 100 euros. Li va dir en veu baixa que els acceptés i que allà no havia passat res tot intentant deixar sense efecte la tasca que desenvolupen els agents.

L’agent li va tornar els dos bitllets, instant-lo que desistís de la seva actitud, però el denunciat va intentar per tots els mitjans que se’ls quedés, gesticulant amb les mans obertes sense voler agafar els bitllets.

Per aquest motiu, l’home va ser detingut per un delicte de suborn i traslladat a les dependències oficials de la Guàrdia Civil de Sant Carles de la Ràpita. Després de declarar va ser posat en llibertat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d’Amposta.

tracking