Diari Més

Successos

Un conductor begut provoca un accident múltiple i no s'atura fins a destrossar el cotxe

L’home de 35 anys era veí de Vila-seca i els Mossos d’Esquadra el van detenir al Perelló

El cotxe va quedar destrossat després de xocar en diverses ocasions

Un conductor begut provoca un accident múltiple i no s'atura fins a destrossar el cotxeMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir un home de 35 anys, de nacionalitat búlgara i veí de Vila-seca, per conduir sota els efectes de l’alcohol i provocar un accident múltiple. Els fets van passar el dilluns 25 de juliol a les vuit del matí. Una patrulla dels Mossos d’Esquadra estaven fent un control de trànsit a Tortosa, a l’N-340, al Perelló quan van veure un turisme que circulava en sentit sud i presentava danys a la part lateral dreta i tenia la roda davantera, d’aquest mateix costat, punxada.

Els agents van perseguir-lo per tal que s’aturés i van observar que el conductor anava fent ziga-zagues, de manera que posava en perill la resta d’usuaris de la via, que en aquell moment es trobava molt concorreguda. Després de dos quilòmetres de persecució, el vehicle va traçar un revolt envaint el sentit contrari i va envestir una furgoneta que circulava en sentit nord. Aquesta maniobra va provocar un accident múltiple en el qual es van veure implicats tres vehicles més, concretament dos camions i un altre turisme, amb el resultat d’una persona ferida de caràcter lleu.

Després de provocar l’accident, el vehicle infractor va continuar la marxa i va tornar a xocar contra una tanca de protecció de la via fins que els danys soferts van fer que s’aturés. El conductor, que presentava signes evident d’embriaguesa, va ser sotmès a les proves de detecció d’alcohol amb un resultat d’1,06 mg per litre d’aire expirat, més de quatre vegades superior a la taxa permesa. Els agents van detenir el conductor pels delictes de conducció temerària i conduir sota els efectes de begudes alcohòliques, provocant un accident. El detingut va quedar en llibertat un cop va declarar en seu policial i resta pendent de ser requerit per presentar-se davant l’autoritat judicial competent.

tracking