Diari Més

Successos

Un ferit lleu en bolcar un camió a la N-340 a Alcanar

El combustible del vehicle s'ha vessat i s'han activat quatre dotacions dels Bombers

L'accident s'ha produït a la N-340 a l'alçada d'Alcanar.

Dos ferits en un xoc entre dos camions a la N-340 a AlcanarGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camió ha bolcat, el matí d'aquest dilluns 23 de juliol, a la N-340 a l'alçada d'Alcanar. El vehicle que s'ha accidentat transportava productes fitosaris, concretament fertilitzants, però la càrrega no ha caigut a la via. El que sí que ha vessat ha estat el combustible del camió, per la qual cosa s'han activat quatre dotacions dels Bombers. El conductor ha resultat ferit lleu.

L'accident de trànsit s'ha produït a les 8.37h al punt quilomètric 1.066 de l'N-340 al terme municipal d'Alcanar i en direcció Tarragona, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Per causes que es desconeixen, el vehicle ha patit una sortida de via i posteriorment ha bolcat tot quedant al marge de la carretera. En l'accident ha resultat ferit lleu el conductor, que ha estat traslladat a l'Hospital d'Amposta.

En bolcar, el camió ha vessat el combustible, motiu pel qual s'han activat un total de quatre vehicles terrestres dels Bombers de la Generalitat. Fins al lloc també s'hi han traslladat els Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del SEM.

Pel que fa a l'afectació viària, en aquest punt de la carretera se circula amb retencions.

tracking