Diari Més

Incidència

Una avaria deixa sense llum a més de 2.500 abonats de la Terra Alta

Els municipis afectats són Corbera d'Ebre, la Fatarella i Vilalba dels Arcs

FACUA ha demanat al govern espanyol que abaixi l'IVA de l'electricitat al 4%.

FACUA ha demanat al govern espanyol que abaixi l'IVA de l'electricitat al 4%.Pixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un avaria ha deixat sense subministrament elèctric aquesta tarda a uns 2.800 abonats de la Terra Alta. Els municipis afectats sónCorbera d'Ebre, la Fatarella i Vilalba dels Arcs. La incidència s'ha detectat a les 17.49 en una línia que dóna servei als tres pobles, segons ha informat la companyia elèctrica. Es desconeix el motiu que ha provocat la manca de servei.

Normalment, el Centre de Control d'Endesa fa una reconnexió automàtica que sol tardar uns minuts però en aquest cas, la zona afectada per l'avaria forma part del Pla Alfa per a la prevenció d'incendis que elabora els Agents Rurals amb les zones més calentes de Catalunya. Per aquest motiu, el Centre no pot fer la reconnexió automàtica sinó que un equip de la companyia ha de fer una inspecció ocular per veure que ha provocat la incidència. Un equip es troba treballant per retornar el subministrament els més aviat possible.

El nombre d'usuaris afectats s'ha reduït a 1.100 a les 19.15 hores i actualment, el servei ja s'ha restablert amb normalitat.

tracking