Diari Més

Successos

Tallada la TV-7231 a Vilalba dels Arcs en incendiar-se una furgoneta després d'un xoc

El vehicle ha col·lidit amb un tot terreny, el conductor del qual ha resultat ferit lleu

L'accident s'ha produït a la TV-7231 a l'alçada de Vilalba dels Arcs.

Tallada la TV-7231 a Vilalba dels Arcs en incendiar-se una furgoneta després d'un xocGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La carretera TV-7231 s'ha hagut de tallar a l'alçada de Vilalba dels Arcs (Terra Alta), el matí d'aquest dimecres, en incendiar-se una furgoneta després de patir un xoc amb un tot terreny. Com a conseqüència de l'accident el conductor del tot terreny ha resultat ferit lleu, tot i que no ha necessitat trasllat a cap centre hospitalari.

El succés s'ha produït a les 7.58h d'aquest dimecres 11 de juliol al quilòmetre 10 de la TV-7231, a l'alçada de Vilalba dels Arcs. Per causes que es desconeixen, una furgoneta i un tot terreny han patit una col·lisió i, com a conseqüència, s'ha incendiat el primer vehicle. El conductor de la furgoneta ha resulat il·lès, mentre que el del tot terreny ha resultat ferit lleu però no ha necessitat trasllat.

Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, una unitat del SEM i un vehicle de Bombers per tal d'apagar el foc.

Pel que fa a l'afectació viària, la carretera s'ha tallat en ambdós sentits fins a les 9.15h, quan s'ha donat pas alternatiu. La circulació de vehicles ha recuperat la normalitat a les 10.04h. Durant les afectacions, s'ha acumulat mig quilòmetre de retencions.

tracking