Diari Més

Successos

Dos morts després de caure el cotxe en què viatjaven al canal de la dreta de l'Ebre, a Amposta

Efectius del SEM han practicat maniobres de reanimació a les víctimes, un home i una dona de 80 i 73 anys veïns de Sant Jaume d'Enveja, però no han aconseguit salvar-los la vida

Imatge dels cossos d'Emergències al lloc dels fets.

Dos morts després de caure el cotxe en què viatjaven al canal de la dreta de l'Ebre, a AmpostaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones de 73 i 80 anys han mort aquest dimecres, poc després de les vuit del vespre, en caure el cotxe en què viatjaven al canal de la dreta de l'Ebre, en terme municipal d'Amposta. El succés ha tingut lloc al Camí de Lligallo de Cambra, una via asfaltada paral·lela a la carretera TV-3405 d'Amposta a Sant Jaume d'Enveja, a l'altura del quilòmetre 1,5 d'aquesta via.

Per causes que encara s'estan investigant, un turisme ha sortit de la via caient posteriorment al canal i, a conseqüència de l’accident, han mort el conductor i la passatgera davantera. Es tracta d’un home, J.L.M.L., de 80 anys, i d’una dona, C.M.C., de 73 anys, ambdós veïns de Sant Jaume d’Enveja i de nacionalitat espanyola. A més, un altre home ha resultat ferit en estat menys greu i va ser traslladat a l’hospital Comarcal d’Amposta pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Fins al lloc hi han acudit cinc dotacions dels Bombers, sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local i dues ambulàncies del SEM. Els efectius sanitaris han practicat maniobres de reanimació a les víctimes, però no han aconseguit salvar-los la vida.

L'accident s'ha produït a la TV-3405 al terme d'Amposta.

Dos morts després de caure el cotxe en què viatjaven al canal de la dreta de l'Ebre, a AmpostaGoogle

tracking