Diari Més

Tortosa posa en marxa un servei municipal d'atenció integral a les persones LGTBI

L'Ajuntament tornarà a penjar la bandera de l'Arc de Sant Martí per trencar la invisibilitat del col·lectiu i enllesteix el pla local de polítiques LGTBI

L'Ajuntament de Tortosa ha signat un conveni amb la directora general d'Igualtat per desplegar el Servei d'Atenció Integral LGTBI.

Tortosa posa en marxa un servei municipal d'atenció integral a les persones LGTBI@Tortosa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tortosa posarà en marxa el Servei municipal d'Atenció Integral LGTBI, on s'ubica actualment també el SIAD (Servei Integral d'Atenció a les Dones). Un psicòleg s'encarregarà de recepcionar els usuaris i fer les derivacions pertinents, segons la problemàtica o l'assistència requerida. El consistori també treballa per tancar un conveni amb el Col·legi d'Advocats i Advocades de Tortosa que oferiran assessorament jurídic gratuït. Per altra banda, s'està implementant un programa pilot contra l'homofòbia als centres escolars, que ha començat a l'Institut-Escola de Jesús. A l'octubre, es presentarà el Pla local de Polítiques LGTBI que s'ha treballat amb diferents col·lectius socials de la ciutat. Finalment, com ja es va fer al mes de maig, l'Ajuntament tornarà a lluir la bandera de l'Arc de Sant Martí a la façana, a partir d'aquest dimecres i coincidint amb el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI. La intenció és trencar amb la invisibilitat del col·lectiu, un dels principals problemes de les persones LGTBI detectats a Tortosa i al territori.

tracking