Diari Més

Policial

Tres detinguts a Amposta per saquejar establiments d'electrodomèstics encastant-hi vehicles

La Policia Local havia planificat un dispositiu després que es registressin altres casos a Tortosa i a Vinaròs

El detingut va ser sorprès realitzant la venda d'una dosis de cocaïna a una senyora.

Detenen a un home per vendre droga a la via pública a AmpostaAjuntament d'Amposta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local d'Amposta, amb el suport dels Mossos d'Esquadra, han detingut aquesta matinada de dimarts tres membres d'una banda organitzada que es dedicava a saquejar establiments d'electrodomèstics pel mètode de l'encastament de vehicle. Atès que setmanes enrere s'havien produït altres robatoris d'aquesta tipologia a Tortosa i a Vinaròs, la Policia Local d'Amposta havia planificat una sèrie d'accions per tal de mirar de prevenir aquest tipus de robatoris a la població. Cap a les 3:30 hores, els agents que es trobaven realitzant patrullatge preventiu planificat a la població han escoltat una alarma que provenia de la zona pròxima al establiment 'Electro HiperEuropa' d'Amposta i s'han traslladat a comprovar-la. En arribar-hi, han observat un vehicle amb el motor encès davant la porta de l'establiment que s'havia utilitzat per encastar-lo, diverses saques plenes amb objectes preparats per emportar-se i almenys dues persones encaputxades a l'interior de l'establiment.

Els agents de la Policia Local han demanat suport al cos de Mossos d'Esquadra per tal d'assegurar la zona. Amb l'arribada dels agents de la policia catalana s'ha pogut entrar a l'establiment amb seguretat i procedir a la detenció dels dos individus que quedaven al seu interior. Posteriorment, una patrulla dels Mossos ha pogut detenir el tercer autor dels fets, que havia fugit del lloc.

Aquests mateixos individus havien estat identificats per la Policia Local d'Amposta en un control preventiu als accessos de la població fa tres setmanes, segons ha informat aquest cos policial.

tracking