Diari Més

Zoo, Roba Estesa i Brams, protagonistes de la sisena edició del Mirarock

El Castell de Miravet acollirà el dissabte 30 de juny una de les cites musicals de referència de la Ribera d’Ebre

El Castell de Miravet acollirà la sisena edició del Mirarock.

Aprovada la delimitació de l'entorn de protecció del Castell de MiravetViqupèdia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La música festiva i compromesa dels grups Zoo, Roba Estesa i Brams serà la protagonista del Mirarock 2018 que se celebrarà el dissabte 30 de juny al castell de Miravet. El grup valencià Zoo serà el cap de cartell d’aquesta cita musical que impulsen l’Agencia Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i l’Ajuntament de Miravet. La iniciativa vol contribuir a enfortir l’oferta cultural d’estiu a la zona i apropar el patrimoni cultural i monumental català al públic jove. Una nit de música en català entre les pedres casi mil·lenàries del Castell Templer de Miravet on han actuat grups com Sopa de Cabra, Manel, Catarres, Xeic, Sense Sal, Mano’s rock i Segona mà.

La sisena edició del Mirarock arrencarà a les 11 de la nit amb l’actuació de Roba Estesa. Les del Camp de Tarragona repetiran al Mirarock per presentar el seu segon disc Desglaç en que fan gala del seu estil festiu, compromès amb els canvis socials i amb la lluita feminista com a generador de canvis. Prendran el relleu de la nit, els valencians Zoo, que oferiran la seva original proposta de rap electrònic i lletres punyents i transformadores. Els de Gandia presentaran el seu darrer disc Raval, un treball que ha rebut el reconeixement del públic i la crítica i que consolida aquesta formació com una de les més atrevides de l’actual panorama musical. Clourà la nit, l’actuació de Brams, grup pioner de l’anomenat rock català i referent de la música compromesa amb les lluites socials i la causa nacional a casa nostra. La banda liderada per Francesc Ribera Titot, repassarà la seva extensa discografia i oferirà un resum dels temes més destacats de la seva llarga trajectòria de més de 28 anys als escenaris.

Les entrades pel concert es poden adquirir de forma anticipada a través de la plataforma online Entradium i a l’Ajuntament de Miravet. L’aforament és limitat i els menors d’edat hauran d’anar acompanyats d’un adult. L’Ajuntament de Miravet habilita un servei d’autobús gratuït per accedir al castell.

tracking