Diari Més

Infraestructures

Foment licita tres glorietes i la millora d'enllaços a l'N-340 entre l'Hospitalet i Alcanar

El projecte està en informació pública i té un cost estimat de 2,8 milions d'euros

Imatge de la N-340 a l'altura de l'Ampolla.

Foment licita tres glorietes i la millora d'enllaços a l'N-340 entre l'Hospitalet i AlcanarGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri de Foment ha publicat en el BOE el termini d'exposició pública del projecte de millora de l'N-340 entre l'Hospitalet de l'Infant i Alcanar, sota la denominació de 'SeguridadVial.Construcciónde tresglorietasymejorade detresenlacesyunaintersecciónen la carretera N-340'.

El projecte de millora del traçat de la carretera en aquest tram es va aprovar el passat 9 de maig i el pressupost estimat de licitació és de 2,8 milions d'euros.

D'acord amb el projecte aprovat, les glorietes, amb la finalitat de prohibir girs a l'esquerra, es construiran en els punts quilomètrics 1.068,300, al terme municipal de Sant Carles de la Ràpita; en el 1.078, a Amposta i en el 1.096 al terme de l'Ampolla.

Pel que fa a la millora d'enllaços, els previstos són a Alcanar (PK1.065,600) on es faran dues glorietes per a disposar la tipologia de diamantamb peses; a Sant Carles de la Ràpita (PK1.073,900) amb la construcció d'una glorieta a l'N-340A per ordenar correctament els moviments d'enllaç; i a l'Ametlla de Mar (PK1.113,400), amb la construcció de dues glorietes per disposar també de la tipologia de diamantamb peses.

Finalment el projecte també preveu, com a millora d'interseccions, actuar en el punt quilomètric 1.126,800, al terme de l'Hospitalet de l'Infant, per a millorar el tram denominat Coll de Balaguer.

tracking