Diari Més

Un noi d'Ulldecona es formarà a El Celler de Can Roca

Josep Queralt estarà durant quatre mesos al restaurant de tres estrelles Michelin

ndrea Caizzao, Nan Ferreres, Josep Roca, Jordi Roca, Júlia Cordovilla, Joan Roca, Christian Terribas, Josep Queralt

Un noi d'Ulldecona es formarà a El Celler de Can RocaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove d'Ulldecona, Josep Queralt, es formarà durant quatre mesos a El Celler de Can Roca, gràcies a una Beca BBVA de Gastronomia.El faldut cursa l'últim any del Grau Superior de Direcció de Cuina a Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Barcelona (CETT). Queralt compta amb l'experiència d'haver treballat a a les cuines de reconeguts restaurants com Azurmendi Jatetxea (Larrabetzu) amb tres estrelles Michelin o Caelis (Barcelona), Can Bosh (Cambrils) i Les Moles (Ulldecona) amb estrella Michelin.

Tretze estudiants del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Barcelona han treballat amb part de l’equip de El Celler en l’elaboració d’un menú creat per a l’ocasió pels germans Roca, que representa un homenatge a la cultura gastronòmica catalana.

Josep Queralt, nascut a Ulldecona, i Andrea Caiazzo, de Barcelona, han estat els escollits per a gaudir d’una beca a les cuines de El Celler. Per altra banda, la beca de serveis de restauració és per a Júlia Cordovilla, de Blanes, que atendrà la sala del reconegut restaurant de Girona.

tracking