Diari Més

Deltebre

L'enxampen en tornar a la plantació de marihuana després de fugir corrents

L'home, veí de Deltebre i de 52 anys, tenia dues habitacions en una casa habilitades per al cultiu

Els agents van localitzar 293 plantes de marihuana a l'interior de la casa.

L'enxampen en tornar a la plantació de marihuana després de fugir correntsMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Deltebre de 52 anys va ser detingut el passat 1 de juny com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Els Mossos d'Esquadra, que es trobaven realitzant servei de prevenció de robatoris, vanobservar el llum d’una llanterna a l’interior d’una casa al voltant de les 5 de la matinada. Quan elsagents es van apropar a l’habitatge la persona que portava la llanterna la va apagar i va fugir ràpidament del lloc en direcció al riu, sense que els policies poguessin aturar-lo.

Seguidament, els agents van entrar en el domicili, donat que presentava una finestra forçada i ningú els responia des de dins. Un cop a l’interior, van localitzar 293 plantes de marihuana en diverses fases de creixement.

La plantació, que ocupava dues estances de l’habitatge, disposava de sistema de reg, ventilació i enllumenat artificial. Mentre que en el magatzem contigu també es van localitzar adobs i fertilitzants per accelerar el creixement de les plantes.

Mentre els agents realitzaven un recorregut per les estances de la casa van localitzar al propietari de la plantació. Immediatament se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar en seu policial amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerit.

tracking