Diari Més

La saga del Senyor dels Anells passarà pel Castell de Miravet

La 2a edició de la trobada de la saga de John R.R Tolkien es durà a terme els dies 2 i 3 de juny a la fortalesa

El Castell de Miravet serà l'escenari de la trobada de la famosa saga.

La saga del Senyor dels Anells passarà pel Castell de MiravetCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Castell de Miravet esdevindrà l’escenari de les aventures de la trilogia dels Senyors dels Anells. Aquest cap de setmana, 2 i 3 de juny es realitzarà la segona edició del Senyor dels Anells al Castell de Miravet.

Al llarg dels dos dies aquest indret s’omplirà d’activitats relacionades amb el món fantàstic de John R.R Tolkien. El programa d'activitats comptarà amb una recreació del saló del tron de Góndor a l’església del castell de Miravet i una gimcana seguint la història del Senyor dels Anells. També hi haurà una exhibició d’esgrima, conta contes amb titelles, tallers d’escriptura èlfica, taller de goma EVA i d’objectes fets amb feltre. Les activitats es completaran amb la projecció d'un fan film sobre la història de Gollum. Aquesta és una proposta dedicada a totes les edats i tots els públics, que pretén apropar als visitants a un dels elements més destacats del patrimoni cultural de les Terres de l’Ebre.

Després de l’èxit de participació de la primera edició l’any passat, aquesta segona edició permetrà que el monument estigui obert de 10 h a 19 h i l’entrada al recinte tingui un cost general de 3,50 euros.

tracking