Diari Més

Tortosa implantarà una aplicació per pagar el parquímetre de la zona blava des del telèfon mòbil

L'alcaldessa fa una crida a la participació en els últims dies per poder votar als pressupostos participatius

Pla del riu Ebre al seu pas per Tortosa vist des del Pont Roig.

Tortosa implantarà una aplicació per pagar el parquímetre de la zona blava des del telèfon mòbilACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tortosa implantarà una aplicació per a telèfons mòbils que permetrà el pagament del parquímetre de la zona blava de la ciutat a través dels aparells. Com ha destacat l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, l'app comportarà que l'usuari només pagui el temps exacte que ha usat l'aparcament, i no un temps estimat com passa amb el sistema de tiquets.

En el ple d'aquest dilluns també es regularà l'estacionament en els punts de càrrega elèctrica i s'establirà un límit de dues hores d'aparcament. Roigé ha aprofitat per fer una crida a la ciutadania a votar en els segons pressupostos participatius de la ciutat, quan queden pocs dies hàbils per poder-ho fer. Les votacions es poden fer online i en dependències municipals fins divendres.

En el ple ordinari del mes de maig, el consistori passarà a aprovació les factures extrajudicials, que «han quedat al calaix» i no pogut ser entrades en l'exercici de 2017 i passaran a comptabilitzar en l'exercici comptable d'enguany. Roigé ha concretat que es tracta de pagaments per valor de 36.746 euros, una xifra «simbòlica», ha dit, en comparació a les extrajudicials de més d'1 milió d'euros que s'havia arribat a incloure en etapes de governs municipals.

tracking