Diari Més

Comença la neteja del fons marí al port de l'Ametlla de Mar

Una actuació que durarà dos dies per tenir un fons marí més net

Neteja del fons marí al Port de la Cala.

Comença la neteja del fons marí al port de l'Ametlla de MarCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La neteja d'una part del fons marí de l'Ametlla de Mar ha començat avui. L’empresa pública Ports de la Generalitat, ha aprofitat les obres de remodelació de la passarel·la de fusta per netejar el fons marí del port, ja que les màquines tenen més espai per maniobrar.

Amb l’objectiu de recuperar el calat, millorar l’accés dels vaixells al port i conscienciar als usuaris que facin un bon ús de les instal·lacions portuàries, aquesta neteja serveix per potenciar els serveis nàutics i el turisme. Aquesta acció està dins del marc del projecte de remodelació del moll de ribera, en el qual l’Administració portuària ha invertit 422.000 euros. Referent a aquesta operació, el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, ha remarcat que «continuarem potenciant aquestes neteges de fons marins per vetllar per unes instal·lacions portuàries més sostenibles i amb futur».

La substitució de les peces de fusta de la passarel·la per vianants que passa pel port de la Cala, va començar la setmana passada i s’hi ha invertit 50.000 euros. Gómez Comes ha afegit, des de Ports «farem les actuacions de manteniment necessàries per potenciar la façana portuària de la Cala, un espai on ciutadans i turistes conflueixen per gaudir de l’entorn marítim».

tracking