Diari Més

Política

Ada Colau: «ningú que parli com Salvadó pot ocupar un càrrec públic»

Ha asseverat a través de Twitter que «encara que sigui una filtració amb intenció política», la conversa és «real i repugnant»

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, aquest al ple de l'Ajuntament de Barcelona, aquest 6 d'octubre.

Colau vol convèncer a Sánchez de presentar una moció de censuraEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha afirmat aquest divendres, amb relació a la conversa telefònica amb comentaris masclistes, intervinguda a l'exsecretari d'Hisenda de la Generalitat i diputat d'ERC al Parlament Lluís Salvadó, que «ningú que parli així pot ocupar un càrrec públic».

En el seu compte de Twitter, l'alcaldessa de Barcelona ha asseverat que «encara que sigui una filtració amb intenció política», la conversa és «real i repugnant. Ningú que parli així pot ocupar cap càrrec públic», recalca.

L'exsecretari d'Hisenda de la Generalitat i diputat d'ERC al Parlament Lluís Salvadó va mantenir una conversa amb Josep Caparrós, alcalde de Sant Carles de la Ràpita, en la qual comenta els problemes del Govern per designar una consellera d'Ensenyament i tots dos acaben fent broma sobre com és de difícil trobar dones que ocupin llocs de responsabilitat.

La conversa va tenir lloc el mes de juliol passat, quan va dimitir de consellera d'Ensenyament Meritxell Ruiz, qui va ser rellevada en el càrrec per Clara Ponsatí, que forma part del grup de consellers que va decidir anar-se'n a Brussel·les després del 27S al costat de l'expresident català Carles Puigdemont

Revelada avui per Antena 3, la conversa va ser intervinguda el mes de juliol passat per ordre del jutge que investiga els preparatius del referèndum de l'1 d'octubre.

tracking