Diari Més

Investigada per presumptament vendre drogues a l'interior del seu comerç

La Guàrdia Civil va decomissar 26 dosis de haixix, amb un pes total de 100 grams

Els agents van descobrir en diversos llocs de difícil localització diferents quantitats de droga dosificades a punt per la venda al detall.

Investigada per presumptament vendre drogues a l'interior del seu comerçGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents del Departament de Protecció de la Naturalesa del Delta de l’Ebre (DEPRONA) de la Guàrdia Civil han pres declaració en qualitat d’investigada a la propietària d’un comerç de Sant Carles de la Ràpita per presumptament vendre drogues a l’interior del local comercial que regenta.

Els fets es remunten al passat dijous 1 de març, quan la Guàrdia Civil, en el marc de les activitats que realitza en resposta al comerç irregular de complements de moda fabricats amb subproductes derivats d’animals protegits, va inspeccionar diversos comerços. En un dels locals van descobrir en diversos llocs de difícil localització diferents quantitats de droga dosificades a punt per la venda al detall.

En base als fets, es va prendre declaració en qualitat d’investigada a la titular del comerç per un presumpte delicte de tràfic de drogues. En concret, els agents van intervenir 26 dosis de haixix amb un pes total de 100 grams.

Les diligències instruïdes i el gènere intervingut s’han posat a disposició del Jutjat d’Instrucció número 3 d’Amposta en funcions de guàrdia.

tracking