Diari Més

Policial

Detinguts dos veïns de Sant Carles de la Ràpita per tretze robatoris en habitatges al Montsià

Els assaltants s'enduien, principalment, televisors, aparells electrònics, joies i diners

Imatge d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra.

Un conductor begut es nega a fer les proves d'alcoholèmia i agredeix als MossosDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir els passats 22 i 26 de febrer dos homes, de 20 i 29 anys, de nacionalitat moldava i espanyola, respectivament, i veïns de Sant Carles de la Ràpita, com a presumptes autors de tretze delictes de robatori amb força en habitatges.

Segons han informat avui els Mossos, en els últims mesos havien rebut diverses denúncies per robatoris en habitatges, alguns d'ells segones residències, ubicats en les localitats d'Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Amposta i Masdenverge, a la comarca del Montsià.

La policia va iniciar una investigació que ha portat a la detenció de dos dels presumptes autors, mentre que investiguen una tercera persona.

Aquestes tres persones formaven un grup criminal i cadascun desenvolupava una tasca específica en l'execució dels robatoris i la posterior venda dels objectes sostrets, segons els Mossos.

L'assalt als domicilis es produïa després de forçar portes o finestres i de l'interior s'enduien, principalment, televisors, aparells electrònics, joies i diners.

En l'escorcoll del domicili d'un dels homes detinguts, els agents van localitzar diversos objectes electrònics i material informàtic que havien sostret en els robatoris denunciats. Alguns d'aquests objectes recuperats ja han estat retornats als seus legítims propietaris.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. El primer dels detinguts va quedar en llibertat el passat 22 de febrer després de declarar en seu policial, mentre que el segon detingut va passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia d'Amposta el passat 28 de febrer.

tracking