Diari Més

Judicial

Demanen 21 anys de presó per als acusats d'un segrest a la Ràpita el 2008

La víctima va ser abordada quan conduïa un vehicle acompanyat del seu fill menor d'edat

La Guàrdia Civil va

Demanen 21 anys de presó per als acusats d'un segrest a la Ràpita el 2008Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fiscal demana penes d'entre 21 anys i 6 mesos i fins a 31 anys i 6 mesos per als set acusats del segrest d'un pare i el seu fill, ocorregut el 2008 a Sant Carles de la Ràpita (Montsià). El judici començarà aquest dijous, 25 de gener.

Segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), els processats estan acusats de detenció il·legal, amenaces, robatori amb violència i intimidació, lesions, dipòsit d'armes de guerra i d'associació il·lícita.

Segons el relat del Ministeri Públic, la víctima conduïa un vehicle acompanyat del seu fill menor d'edat, quan un altre vehicle li va indicar que s'aturessin i van ser abordats per set persones que els van conduir a un pis amenaçats amb una pistola i, allà, els van separar en dues habitacions, els van lligar i els van tapar els ulls. Al pare el van copejar, el van deixar al pis i tres d'ells es van emportar el fill al domicili familiar, on van demanar diners a la mare.

Segons ha informat la Guàrdia Civil després de detenir a un dels implicats, prop del pis familiar van trobar un cotxe que contenia un subfusell del calibre 9 mil·límetres parabellum i munició.

En l'habitatge on van retenir al pare i al seu fill, la policia va trobar una pistola d'aire comprimit i, en el domicili del detingut, veí de Sant Carles de la Ràpita i de nacionalitat romanesa, un fusell d'assalt AK 47 Kalashnikof, una pistola, munició de guerra i 300.000 euros.

Està previst que el judici duri una setmana i conclogui el pròxim 6 de febrer.

tracking