Diari Més

Successos

S'entrega l'autor del tiroteig al bar de La Ràpita i detenen la seva exparella com a còmplice

L'home s'ha personat a la caserna de la Guàrdia Civil de la població aquest dijous al migdia mentre la detinguda continua hospitalitzada, juntament amb l'altre home ferit

Un agent de la policia científica dels Mossos davant del bar Punxa'm Pinxo de Sant Carles de la Ràpita.

S'entrega l'autor del tiroteig al bar de Sant Carles de la RàpitaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El presumpte autor del tiroteig d'aquest dimecres a la tarda en un bar de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) s'ha personat aquest dijous al migdia a la caserna de la Guàrdia Civil de la mateixa població per lliurar-se a les autoritats. L'home, veí de la Ràpita de 49 anys edat, passarà en breu a disposició dels Mossos d'Esquadra, que el buscaven per l'agressió a trets de pistola a l'interior del bar Punxa'm Pinxo amb el resultat de dos ferits: la seva excompanya sentimental, de 32 anys, i un amic d'ella, de 46. Li imputen un suposat delicte d'homicidi en grau de temptativa contra l'home i lesions per imprudència contra la seva exparella. Els dos ferits, d'origen africà, continuen ingressats a l'Hospital Verge de la Cinta recuperant-se de les ferides i no es tem per la seva vida. Tot i això, segons ha pogut saber l'ACN de fonts properes al cas, els Mossos van detenir aquest mateix dimecres a la nit la dona, com a còmplice d'homicidi en grau de temptativa.

Els fets van tenir lloc cap a les cinc de la tarda d'aquest dimecres, quan l'home va arribar a l'establiment acompanyat de la seva exparella, on haurien anat a trobar un amic d'ella. Just després d'entrar al local, l'agressor, acompanyat de la dona, va abordar l'home directament, sense cap discussió prèvia, quan aquest entrava als lavabos del local. Allí va acabar disparant-li dos trets: un d'ells va ferir l'home a l'espatlla, però l'altre va acabar impactant a la noia a la cuixa –un orifici net, amb entrada i sortida-. El ferit va aconseguir fugir del local i arribar fins un supermercat pròxim. La seqüència va quedar enregistrada per les càmeres de seguretat del local.

L'autor dels trets, que tindria antecedents policials i hauria passat per la presó anys enrere, va aconseguir escapar del lloc. De moment, els Mossos no descarten cap hipòtesi com a mòbil dels fets: des de disputes sentimentals a possibles revenges per un altre tipus de conflicte. El jutjat número 3 d'Amposta es va fer càrrec aquest mateix dimecres del cas per esclarir els fets.

tracking