Diari Més

Successos

Detingut un altre conductor que circulava a 225 km/h a l'altura de l'Aldea

Els Mossos atribueixen a l'home, de nacionalitat francesa i amb domicili en aquest país, un suposat delicte contra la seguretat del trànsit

Pla obert del vehicle dels Mossos

Detingut un home per agredir tres mossos d'esquadra després de destrossar casa sevaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor que circulava amb el seu cotxe aquest dilluns a la matinada per l'autopista AP-7, a l'altura de l'Aldea (Baix Ebre), a 225 Km/h. Un control de velocitat del cos policial establert en aquest punt ha detectat un vehicle, amb plaques de matrícula franceses, circulant a aquesta velocitat en sentit Barcelona cap a dos quarts dues de la matinada. Els agents han pogut aturar el cotxe, en el qual hi viatjaven dues persones, a l'altura de l'Ampolla. Un cop identificat el conductor, un home de 33 anys de nacionalitat francesa i resident en aquest país, ha quedat detingut com a suposat autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit per excés de velocitat i no disposar de domicili conegut a l'Estat. L'home passarà a disposició del jutjat de guàrdia de Tortosa en les pròximes hores. Es dona la circumstància que els Mossos van detenir, just el passat dimarts, un altre conductor –de nacionalitat belga- que circulava també per l'AP-7 a l'altura de l'Aldea i en direcció nord a 215 Km/h sense haver obtingut mai el permís de conduir.

En el cas que se li acabi obrint judici i sigui declarat culpable, el detingut s'enfrontaria a una pena d'entre tres i sis mesos de presó o multa de sis a dotze mesos i treballs en benefici de la comunitat, que es preveuen per aquests delictes. En qualsevol dels casos, també se li aplicaria la privació del dret de conduir vehicles a motor i ciclomotors d'un a quatre anys.

tracking