Diari Més

El Circ Raluy Legacy obre la seva carpa a Amposta

Estarà al carrer Salvador Dalí, del 19 al 22 d'octubre

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, la regidora Inés Martí, i dos de les responsables Lluïsa Raluy i Kerry Raluy.

El Circ Raluy Legacy obre la seva carpa a AmpostaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després del primer any de gira en el que ha recorregut més de 30 ciutats, el Circ Raluy Legacy arriba per primera vegada a Ampostaon presentarà un espectacle que combina la

tradició i l'esperit del circ tradicional amb les últimes innovacions tècniques.

Aquest 18 d'octubre s'ha fet la presentaciódel circ a Amposta, els assistents han estat l'alcalde del municipi, Adam Tomàs, la regidora de Cultura i Esenyament, Inés Martí, i dos de les responsables del Circ Raluy Legacy, Lluïsa Raluy i Kerry Raluy.

L'alcalde, Adam Tomàs, ha comentat que «és la primera vegada que el Circ Raluy Legacy visita Amposta i per això estem tan contents i satisfets, a més, és un circ que cuida molt l'estètica i que ens transporta a una altra època. Un model de circ, cultural, històric, que ens recorda a quan el circ viatjava. Volem que la gent vingui a visitar un circ de les Terres de l'Ebre, reconegut a tot el món».

Per la seva banda Lluisa Raluy, responsable del Circ Raluy Legacy, ha fet una cridaa tots els ampostins i ebrencs «per viure 2 hores de diversió i màgia, Un espectacle per a adults que cap nen hauria de perdre's».

Amb més de 400 funcions, la família de Lluís Raluy juntament ambun elenc d'artistes internacionals han arribat als més de 280.000 espectadors que ja han gaudit de l'espectacle.

tracking