Diari Més

L'alcalde de la Ràpita s'acull al seu dret a no declarar i fa una crida a sortir al carrer per defensar l'1-O

Més de 150 persones donen suport al republicà Josep Caparrós citat aquest dilluns per la Fiscalia de Tarragona

Primer pla de l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, abans d'entrar a Fiscalia.

L'alcalde de la Ràpita s'acull al seu dret a no declarar i fa una crida a sortir al carrer per defensar l'1-OACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós (ERC), s'ha acollit al seu dret a no declarar davant de la Fiscalia de Tarragona on havia estat citat aquest dilluns a les deu del matí. Caparrós, que ha estat acompanyat per 150 persones que han vingut en dos autocars i cotxes particulars, ha assegurat que l'interrogatori ha estat cordial i que s'ha pogut adreçar sense cap problema en català. Després de mitja hora, ha sortit de l'edifici de l'Audiència aclamat amb crits de 'votarem', 'no estàs sol', i 'independència', i ha fet una crida a mantenir la mobilització al carrer per defensar l'1 d'octubre i la democràcia. «El més important que és que la ciutadania surti al carrer, no ho podem fer sols les institucions, els alcaldes, ni el Govern, només ho aconseguirem si la ciutadania aguanta al carrer i defensa els seus interessos», ha manifestat.

L'alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, ha entrat a l'edifici judicial visiblement emocionat pel suport rebut amb més de 150 persones. Després de mitja hora ha sortit per explicar que s'havia acollit al seu dret de no declarar. Caparrós ha explicat que l'interrogatori ha estat cordial i que ha estat informat que està investigat pels delictes de desobediència, malversació de fons públics i prevaricació.

Caparrós ha assegurat que continuaran treballant perquè l'1 d'octubre es pugui exercir el dret a vot i ha fet una crida a la ciutadania a sortir al carrer tantes vegades com sigui necessari. «Si la ciutadania aguanta al carrer i defensa els seus interessos, tenim la victòria», ha conclòs.

L'alcalde de la Ràpita ha estat acompanyat per companys regidors del municipi i també per altres alcaldes i càrrecs d'ERC com el d'Alcanar, Alfons Montserrat; Jordi Gaseni de l'Ametlla de Mar i vicepresident de l'AMI; o el d'Amposta, Adam Tomàs. També hi ha assistit, l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, que va ser citat la setmana passada. Quan ha acabat la declaració, Caparrós ha esperat l'arribada de l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler (PDeCAT).

Desenes de persones concentrades amb pancartes i estelades a les portes de l'Audiència de Tarragona per donar suport a l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós.

L'alcalde de la Ràpita s'acull al seu dret a no declarar i fa una crida a sortir al carrer per defensar l'1-OACN

tracking