Diari Més

Successos

Operatiu policial contra el tràfic de drogues a Amposta

Mossos d'Esquadra i Policia Local coordinen el dispositiu on es preveuen diverses detencions

Els fets van succeir el passat 2 d'octubre a un bar del carrer Cerdanya del Vendrell.

Ingressa a presó un home que va atracar un bar del Vendrell amb un ganivetCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mossos d'Esquadra i Policia Local d'Amposta duen a terme aquest divendres un important operatiu policial contra el tràfic de drogues a la capital del Montsià. Segons ha pogut confirmar l'ACN, s'han fet quatre entrades simultànies a domicilis d'Amposta, tres d'aquestos al barri del Grau. Els escorcolls encara no han acabat i es preveuen diverses detencions. De moment, s'han intervingut diversos tipus de drogues. L'operatiu policial s'ha dut a terme per iniciativa de la Policia Local i amb el suport dels Mossos d'Esquadra. En total hi ha més d'una vuitantena d'agents participant en els escorcolls. Segons fonts policials, en aquests domicilis es podria preparar venda al detall de cocaïna i heroïna.

Els escorcolls han afectat, concretament, dos domicilis situats al carrer Agustina d'Aragó i Vázquez de Mella –al barri del Grau-, així com un altre al carrer Xile. S'han localitzat diverses quantitats de droga que encara no s'han precisat. Es tracta d'una operació iniciada per la policia local i en la quan s'estava treballant des de fa dos mesos, segons ha subratllat en declaracions a l'ACN l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs. El consistori ha destinat a l'operació tots els recursos disponibles del cos policial municipal i ha lloat l'efectivitat del treball conjunt amb altres policies en la línia de frenar la distribució a petita escala d'estupefaents.

Tomàs ha subratllat que aquesta actuació s'emmarca en la «voluntat de fer pressió» i reforçar la idea entre la ciutadania que no existeix «impunitat» per part dels traficants de drogues que operen des de diversos immobles de la ciutat. Malgrat això, ha advertit que queda fora de l'abast de les autoritats locals i dels cossos policials la decisió que les autoritats judicials prenguin respecte els possibles detinguts. «Altra cosa és el que passarà a partir d'ara: allò que l'Audiència Provincial farà en cas que hagin detingut. Hem traslladat la queixa diversos cops, tant nosaltres com els cossos de seguretat, tant estatals com nacionals, perquè no sigui tan garantista i decreti presó provisional per als reincidents. És lamentable que l'Estat espanyol en aquests moments que actua de forma accelerada en segons quines coses i això que seria tan important per a la ciutadania, que els cossos de seguretat arrisquen la seva vida, a l'endemà estan al carrer», ha etzibat.

tracking