Diari Més

Successos

Detenen tres persones per tràfic de cocaïna i heroïna a Sant Carles de la Ràpita

El líder de l’organització tenia amagatalls en un descampat prop del seu domicili on ocultava la droga

El líder del grup criminal ocultava la droga en amagatalls en un descampat proper a casa seva.

Detenen tres persones per tràfic de cocaïna i heroïna a Sant Carles de la RàpitaGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Sant Carles de la Ràpita han desarticulat una organització criminal dedicada a la distribució i venda al detall d'heroïna i cocaïna. En l’actuació s’han detingut tres persones per presumptes delictes de pertinença a organització criminal i tràfic de drogues. A més també es va prendre declaració com investigat a una persona relacionada amb els fets. El líder de l'organització disposava, en un descampat proper al seu domicili, d’amagatalls on ocultava la droga.

La investigació va començar el passat agost, quan la Guàrdia Civil va tenir coneixement que una persona s'estaria dedicant a distribuir cocaïna i heroïna a petita escala a terceres persones i aquestes al seu torn ho venien al detall en un habitatge de Sant Carles de la Ràpita. En l’operatiu conjunt es va esbrinar la identitat del principal sospitós, així com l'existència d'altres col·laboradors que anaven al domicili per aconseguir les substàncies i vendre-les posteriorment.

Els cossos policials també van descobrir que el responsable de l’organització adquiria petites quantitats d’heroïna i cocaïna que ocultava en amagatalls preparats en un descampat proper al seu domicili. Els agents hi van intervenir i van requisar un total de 92 grams d'heroïna i 14 de cocaïna per elaborar i distribuir. Per aquest motiu es va detenir els integrants de l’organització, veïns de Sant Carles de la Ràpita, a qui se’ls van intervenir 7 dosis d'heroïna i 3 de cocaïna que portaven a sobre. Els detinguts van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 4 d'Amposta.

tracking