Diari Més

Successos

Sorprenen la responsable de 20 incendis a l'Ametlla de Mar iniciant un nou foc

Se li imputa un delicte d’incendi intencionat amb risc per a les persones, perquè els focs van ser a prop de cases habitades

Imatge d'arxiu de diverses dotacions dels bombers.

Un incendi crema vegetació al Baix EbreACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos d’Agents Rurals ha denunciat com a investigada a l’autora d’un episodi de petits incendis a l’Ametlla de Mar, al Baix Ebre, després de sorprendre-la, el passat dijous, provocant un altre incendi. Es tracta d'una dona de més de 50 anys i veïna de la població. El primer incendi es va produir el passat mes de febrer. En veure que hi havia altres focs a la zona, i amb les mateixes característiques, els Agents Rurals van posar en marxa un operatiu de vigilància, que és el que dijous va descobrir la dona in fraganti, amb la col·laboració de la Policia Local de l'Ametlla.

La dona denunciada feia servir un encenedor per cremar herbes i matolls quan sortia a passejar el seu gos. Es calcula que és la responsable de com a mínim 20 petits incendis, produïts en zones molt transitades i pròximes a infraestructures viàries, cosa que ha facilitat que fossin de petita dimensió. L'incendi més gran va cremar 300 metres quadrats.

A la dona se li imputa un delicte d’incendi intencionat amb risc per a les persones, perquè els focs van ser a prop de cases habitades. Les diligències ja han estat entrades al jutjat número 4 de Tortosa, el qual en tenia obertes unes prèvies.

tracking