Diari Més

ATEMPTATS DE BARCELONA I CAMBRILS

El terrorista ferit a Alcanar es mostra penedit davant del jutge i demana perdó

Mohamed Houli ha ingressat a la presó pels delictes d'integració a organització terrorista, assassinat i lesions de caràcter terrorista, dipòsit d'explosius i estralls

Mohamed Houli Chemlal, detingut després de l'explosió de la casa d'Alcanar, durant el trasllat cap a l'Audiència Nacional, on ha pres declaració aquest dimarts.

El terrorista ferit a Alcanar confirma al jutge que planejaven un atemptat majorEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El terrorista ferit a l'explosió d'Alcanar, Mohamed Houli Chemlal, es va mostrar penedit davant del jutge de l'Audiència Nacional Fernando Andreu i va demanar perdó, segons confirmen fonts jurídiques. Va aprofitar per expressar-se en aquests termes davant l'única pregunta que li va fer el seu lletrat, designat d'ofici per l'Audiència Nacional i amb el que no va tenir cap contacte fins al moment de passar a disposició judicial.

Houli Chemlal, juntament amb un altre dels terroristes, ha ingressat a la presó d'Alcalà Meco pels delictes d'integració a organització terrorista, assassinat i lesions de caràcter terrorista, dipòsit d'explosius i estralls.

Davant del jutge Andreu va reconèixer que feia dos mesos que treballaven en l'atemptat, que l'imam els havia explicat que es volia immolar i que fabricaven explosius des de la casa d'Alcanar. A l'explosió van morir l'imam de Ripoll i Youssef Aalla, el germà d'un dels terroristes abatut a Cambrils. Ell es va salvar perquè era al porxo en el moment dels fets.

tracking